En Beğenilen Babalar Günü Çiçekleri

Babalar günü çiçekleri, çocukları için dünyadaki pek yükü sırtına alıp yorulmak bilmeden çalışıp didinen dünyanın en kıymetli sıfatına sahip ‘Babalar’ için kendilerini özel hissetmeleri adına tercih edilebilir bir hediye seçeneğidir. Babalar çocukları için görünmez pelerinlere sahip süper kahramanlar olarak kabul edilir. Her gün birçok şeyi yalnızca çocukları için yapan ve pek çok yükü omuzlarında bir süper kahraman misali kaldıran babalar için babalar gününde hediye edilebilecek en özel hediye çiçekler olabilir.

Farklı pek çok seçenek arasında çiçekler genellikle kadınlara hediye edilecek bir ürün olarak gösterilse de erkeklerin en özel günlerinden biri olan babalar gününde babalar günü çiçeği tercih edilmesi ve çiçek türünün anlamı itibariyle doğru tercih edilmesi çok önemlidir. Kişiselleştirerek çok daha etkileyici bir hale gelmesini istediğiniz çiçeklerin minik notlar eklenerek samimiyetinizi iletmek adına da etkisi çok büyük olacaktır.

Babalar Günü

Tüm dünyada kutlanan ve pelerinsiz süper kahramanların onurlandırıldığı küçük bir öpücükle küçük bir hediye ile çok mutlu bir gün geçirilmelerinin sağlandığı özel bir gün olarak babalar günü kutlamaları yapılır. Babanızın kendine özel seçimleri, sevdiği renkler, kişisel özellikleri göz önünde tutulduğunda kendinize özel bir seçim yapabilmek adına babalara özel çiçekler arasında anlam ifadesine bakılması önemli bir detay olacaktır. Dayanıklı ve bakımı kolay olan çiçeklerin tercih edilmesi ile çok daha uzun süre hatıralarında yer edinecek kusursuz birr tercih elde edilmesi mümkün olacaktır.

Babalara özel çiçekler tercih edilmesi babalar gününde rengi, dokusu ve anlamıyla müthiş bir mutluluğa sebep olurken aynı zamanda yıllar sonra bile hatırladıklarında tebessüm etmelerini de sağlayabilir. Seçilen çiçekler alışılmışın dışında hazırlanan bitkiler veya bakımı çok daha kolay olan seçimlerden oluşabilir.

Babalar gününde gönderilebilecek olan babalara özel çiçekler şu şekilde belirtilebilir;

  • Paşa kılıcı çiçeği
  • Para ağacı çiçeği
  • Starliçe çiçeği
  • Bonsai çiçeği
  • Deve tabanı çiçeği
  • Papatya
  • Lilyum
  • Leylak

Özel Tasarımlar

Babalar gününde hazırlanan çiçeklerin en özel şekilde tasarlanması ve kişilere zamanında teslime edilmesi gerekir. Özel tasarım çiçekler bu anlamda çok özel bir etkiye sahip olurken nasıl hazırlanacağı ise tamamen kişisel ihtiyaçlarınızla doğru orantılıdır. Babalara özel minik detayların yer aldığı bir malzeme seçimi yapılarak minik notlarla süslenmesi kişilerin mutluluğunun katlanarak artmasına da sebep olacaktır.

Özel tasarım çiçekler tamamen kişisel tercihler doğrultusunda renklerin, çiçek türünün ve malzeme seçiminin çok daha özenli bir şekilde hazırlanması ile kusursuz bir görünüme sahip olabiliyor. Detayların dikkat çektiği ürünlerde tamamen baba ve çocuğu arasında iletişimlerine bağlı olarak özel detaylara da yer verilmesi ürünün eşsiz bir hal almasına da olanak tanıyor.

Sevdikleri Renkler

Babalar gününde bir hediye tercihi yapılabilmesi için tercih edilen ürünlerin sevdikleri renkler ile hazırlanması ve tercihlerin tamamen bu yönde ilerlemesi için özen gösterilmelidir. Tamamen etkileyici ve özel bir tercih yapabilmek adına mevsime ve kişisel özelliklere göre bir seçimde bulunulması ise babanızın çok daha mutlu olabileceği bir ana şahit olmanızı sağlayacaktır.

Sevdikleri renkler ile hazırlanan çiçek buketleri, uzun süre bakılabilecek olan ofis ve iç mekan bitkileri kusursuz bir şekilde detaylarla zenginleştirilerek çok daha etkileyici bir hediyeye dönüştürülebilir. Farklı pek çok seçenek içerisinde bir tercihte bulunurken özellikle çiçek türleri ve anlamlarına dikkat edilmesi önerilir.

Dayanıklı Çiçek Türleri

Dayanıklı çiçek türleri arasında en çok tercih edilen kusursuz görünümleri ve büyüleyici renk geçişleri ile Orkideler olarak kabul görür. Babalar günü için gönderilebilecek çiçekler arasında da en etkileyici ve kusursuz seçimler arasında da yine orkideler yer alabilmektedir. Farklı pek çok etkiye sahip olmaları bulundukları ortamı güzelleştirmeleri ile bilinen pek çok saksı çiçeği de yine tercih edilebilecek çiçek türleri arasında yer almaktadır.

Dayanıklı çiçek türleri arasında yapılabilecek tercihler şu şekilde belirtilebilir;

  • Fetüsca çiçeği
  • Bodur şefkat çiçeği
  • Ingiliz papatyası
  • Ekinezya
  • Balsam çiçeği
  • Çuha çiçeği
  • Deniz lavantası

Hızlı Teslimat

Babalar günü gibi yoğun ve özel günlerde mutlaka firmaların hızlı teslimat seçeneğinin olmasına dikkat edilmelidir. Zamanlama olarak doğru ve hızlı bir şekilde teslim edilmesi gereken ürünlerin en kısa sürede ulaştırılmasına özen gösterilmesi önemli bir tercih sebebidir. Farklı pek çok bölgeye hizmet veren çiçek firmalarının kargo ve teslimat seçeneklerinin incelenmesi ile hızlı bir şekilde ürünün ulaştırılması adına ibareler yer almasına dikkat edilmelidir.

Özellikle yoğun zamanlarda çiçek siparişi verilmeden önce mutlaka online olarak sayfaların incelenmesi kargo detaylarına dikkat edilmesi, teslimat detayları teslimat tarihleri gibi detaylar en özenli haliyle incelenmelidir. Aksi takdirde zaman ve kargo ile ilgili sorun yaşanması muhtemeldir. Farklı pek çok seçeneğin yer alması ile mutlaka kargo ve teslimat bilgilerinin yer alması hızlı teslimat ibaresinin bulunması sonrasında siparişin onaylanması sıkıntı oluşmaması içinde etkili olabilir.

Kişiye Özel Mesajlar

Babanızı mutlu etmek ve çok daha değerli hissettirmek istediğiniz bir gün olarak babalar gününde yapacağınız hediye tercihinin yanı sıra kişiye özel mesajlar eklemek ürünü çok daha kişisel kılacaktır. Seçim yaptığınız renk detaylarıyla özellikle kalıcı ve uzun süre canlılığını yitirmeyecek özelliklere sahip olması çok önemli ve özel bir gün olacaktır.

Kişiye özel mesajlar tamamen kişisel bir yazı stili ile hazırlanarak özel not kağıtlarında, özel objeler üzerinde de bulundurularak çiçekler üzerine yerleştirilebilir. Duygularınızı en samimi haliyle iletebilmek için mutlaka atılması gereken adımlar arasında yer alan bu mesajların mutlaka iletilmesi hediyenizi eşsiz kılacaktır.

Etkileyici pek çok özelliği bulunması aynı zamanda hediyenizin kişiselleştirilerek babanıza duyduğunuz hayranlığın, ona verdiğiniz değerin ön planda tutulması içinde önemli bir yer tutacaktır.