Solmayan Güller ile Özel Günlerinizi Unutulmaz Kılın!

Solmayan güller, içi doldurulmuş canlı güllerin uzun süre sabit bir şekilde canlı kalabilmeleri için özel işlemlerden geçirilen çiçeklerdir. Ömrü 2 yıl ile 4 yıl arasında uzatılan güller farklı renkleri ve estetik görünümleri ile dikkat çeken kusursuz bir seçenek olarak karşınıza çıkabilir. Kalıcı ve uzun süre sevdiklerinizin yüzünde gülümsemeye sebep olabilecek olan güller arasından kendi zevkinize uygun bir tercih yaparak uygun bir vazo ile dekorasyon aracı olarak da kullanabilirsiniz.

Özel bir şoklama yöntemi kullanılarak hazır hale getirilen solmayan güller hem renkleri hem de formları ile dikkat çekebilmektedir. Uzun süre hiçbir şekilde güzelliklerinden ödün vermeden kalan çiçeklerin ilk gün ki tazeliğini koruyabilmesi ise çok güzel bir detay olarak kabul edilebilir. Bulundukları konuma dikkat edilmesi halinde çok daha uzun zaman dilimlerinde aynı tazelikte muhafaza edebilmekte mümkün olacaktır. Etkili bir koruma ve detay sunabilmek için uzun süre tazeliğini korumak adına güneşten uzak tutmak oldukça önemlidir. Gölge bir ortamda evinizin veya ofisinizin samimi sıcak bir alana dönüşmesine de yardımcı olabilir.

Solmayan güller güneş almayan alanlarda çok daha sağlıklı bir şekilde yaşayabileceği gibi eşsiz güzellikleri ve kokularından da mahrum kalmanıza gerek kalmayacaktır. Kusursuz ve kalıcı bir hediye olarak da tercih edilebilir. Doğal renkleri solmadan ve aynı zamanda uzun süre kalıcı etki bırakabilecek seçimler olarak tercih edebileceğiniz güllerin bakımları ise ihtiyaç duymayacak kadar azdır.

Solmayan Güllerin Rengini Nasıl Seçmelisiniz?

Kalıcı bir seçim yapmak isteyenler için tercih edebilecekleri kusursuz bir seçim olarak solmayan güllerin renkleri tamamen kendi kişisel zevklerinize uygun olarak belirlenebilir. Kalıcı ve uzun süre hayatınıza temas edecek bir seçim olarak özel bir şoklama yapılarak hazırlanan güller sevdiklerinizi mutlu etmek içinde farklı bir hediye seçeneği olabilir. Klasik ve unutulmaz bir hediye hazırlamak istiyorsanız tercih edebileceğiniz bir ürün olarak güllerin kalıcılığı uzun zaman sevdiklerinizin hatıralarında kalıcı bir mutluluk yaratabilir.

Çok daha anlamlı ve kalıcı bir hediye hazırlamak istiyorsanız solmayan güllerin renkleri arasında bir seçim yaparak uzun zaman canlı ve parlak görünen çiçekler satın alabilirsiniz. Herhangi bir bakıma ihityaç duymayan ve sulanmaya yada temasa ihtiyacı olmayan çiçekler olarak hem dekoratif amaçlı hem de hediye olarak tercih edilebilir. Solmamaları ve yapraklarının zarar görmemesi için güneş ışıklarından uzak tutmak çok daha uzun süre canlılıklarını koruyabilmeleri içinde önemli bir detay olabilir. Solmayan gül satın aldıktan sonra gölge bir alanda korumak çok daha doğru olabilir.

Solmayan güllerin renkleri koruyabilmek için su ile temastan kaçınılması da oldukça dikkat gerektiren bir konudur. Temas etmesi halinde şoklama etkisini yitirebileceği gibi kısa süre içerisinde solacak ve özelliğini yitirecektir. Herkes çiçeklere dokunmayı sever fakat çiçeklere dokunmak bu özel yapıya sahip güller için geçerli bir konu değildir. Yapısı ve uygulanan işlem sebebiyle güllerin zarar görmesi mümkün olabilir.

Romantik Anlar İçin Solmayan Güllerin Önemi

Çiçekler ve özellikler güller aşkı, sevgiyi, romantizmi temsil eden özel çiçek türleridir. Sonsuz bir aşkı ve sevdayı temsil eden güllerin uzun süre kalıcı olması ise oldukça önemlidir. Romantik anlar için solmayan güller tercih edilmesi sevgilinize, eşinize karşı bitmeyen sonsuz bir aşkı hediye edebilmek kadar özel bir tercih olabilecektir. Her zaman taze ve canlı kalabilecek olan güllerin sevdiklerinize hediye edilmesi halinde uzun zaman yüzlerinde masum bir gülümseme ile hatırlanmanızı sağlayabilir. ‘Seni seviyorum’ demenin en güzel hali olan kırmızı güllerin aşkı anlatımı ve kalıcı bir ifade ile belirtilmesi kusursuz bir romantizm yaratabilir.

Güllerin sayısı ve rengi çok farklı anlamlar ifade edebildiğinden kusursuz bir seçim olarak da hayatınızda kalabilecektir. Romantik anlar için solmayan güller tercih edilmesi halinde pembe, beyaz, kırmızı, mavi gibi farklı renk seçenekleri arasında bir seçim yapabilmek oldukça önemlidir. Ekvator gülleri olarak da anılan solmayan çiçekler özel bir işlemden geçirildikten sonra uygun koşullar sağlandığında yıllarca sağlıklı ve parlak görünümü ile dikkat çekebilecektir. Kişiye özel hazırlanabilecek olan bir tercih olarak temastan kaçınılması ve sudan uzak tutulması halinde sağlıklı bir şekilde korunması mümkün olabilir.

Romantik anlar için solmayan güller güneş ışığı almayan alanlarda tutulması gereken ve kusursuz duruşu ile dikkat çeken şık ve özel bir seçim olabilir. Canlı ve sağlıklı bir şekilde bulundukları ortamın huzurunu arttıran bu seçimler sayesinde sevdiklerinize kalıcı bir seçim yapmak ve hatıralarında uzun süre çok daha iyi hatırlanmak isteyenler için muhteşem bir seçim olabilir. Renklerini ve formlarını kaybetmeden saklanabilmeleri ise dekoratif olarak da kullanılabilmelerine olanak tanır.

Solmayan Güller ile İlgili İlginç Bilgiler

Renkleri ve formları asla bozulmayan uzun yıllar kalıcı ve sağlıklı bir hediye olarak hayatınızda kalacak olan solmayan güller ile ilgili ilginç bilgiler arasında pek çok detay bulunmaktadır. Rengarenk seçenekleri arasında kişisel seçimlerinize göre tercih yapabilmenize olanak tanıyan güller harika renk seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Renkleri ve dokusu bozulmasın diye özel bir şoklama yöntemi uygulanan çiçeklerin etkili bir şekilde uzun süre kalıcı olması sevdikleriniz için alacağınız hediyelerin uzun süre hayatınızda kalmasına da yardımcı olacaktır.

Solmayan güller ile ilgili ilginç bilgiler arasında en çok dikkat çeken detaylardan biri ise suya ihtiyaç duyan çiçeklerden biri olan güllerin şoklanması halinde suyla temasından kaçınılması gerektiğidir. Etkili bir geri dönüş ve kalıcı bir hediye alabilmek için güneş ışığından da korunması gerektiği bilinen güllerin canlı kalabilmeleri için şok etkisini yitirmemeleri çok önemlidir. Tazeyken kesilen güllerin tazeliğini ve güzelliğini koruyabilmeleri için belirli kimyasallar uygulanması halinde çok daha uzun süre kalıcı olarak güzelliklerinin de dondurulması sağlanabiliyor.

Solmayan Güllerin Diğer Çiçeklerle Kombinlenmesi

Özel işlemlerden geçirilerek şoklama yapılan solmayan güllerin diğer çiçeklerle kombinlenmesi halinde çok daha eşsiz bir şıklık ortaya çıkartılabilir. Teraryum içerisinde veya farklı buketler arasında kullanabileceğiniz dondurulmuş güllerin temastan kaçınılması ve sudan uzak tutulması halinde uzun süre sağlıklı bir şekilde parlaması sağlanabilir. Farklı bitkilerin arasında sudan uzak kalacak şekilde konumlandırılması halinde çok daha uzun süre diğer çiçekler solsa dahi tek kalabilmesi büyüleyici bir etki bırakacaktır.

Solmayan güllerin diğer çiçeklerle kombinlenmesi çok şık ve etkileyici bir hediye seçeneği olabileceği gibi kalıcı olması sebebiyle uzun süre hayatınıza ve sevdiklerinize de size dair bir anı olarak eşlik edebilir. Farklı sebepler ile hediye alabileceğiniz seçenekler arasında yerini koruyan güllerin etki alanları ise çok başka olabilir. Farklı fanuslar içerisinde teraryum olarak ya da renkli bir aranjman olarak da tercih edilmesi sevdiklerinize verdiğiniz değer vurgulamak için eşsiz bir seçim olabilir.

Solmayan Güllerin Dekorasyondaki Yeri

Yaşam alanınızın enerjisini değiştirmek ve sıcak, samimi bir ortam oluşturmak için tercih edebileceğiniz kusursuz bir seçim olarak tercih edebileceğiniz solmayan güllerin dekorasyondaki yeri oldukça sevilen bir uygulamadır. Özellikle salon, mutfak ve yatak odalarında uzun süre canlılığını yitirmeden koruyabileceğiniz bir seçim yapabilmek için solmayan güllere yer vermek eşsiz bir tercih olabilir. Yaşam alanlarının yanı sıra iş ve ofis ortamınız içinde tercih etmeniz misafirlerinizin ve çalışanların enerjisini yükseltebilecek bir seçenek olabilir.

Solmayan güllerin dekorasyondaki yeri cafe, restoran, oteller gibi pek çok farklı alanda tercih edebilecek özel bir seçenek olarak da kullanılabilir. Misafirler için hazırlanan alanlarda kusursuz bir ortam hazırlamak ve eşsiz dokunuşlara yer verebilmek için de tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alan farklı renkleri samimi ve sıcak bir dokunuş olarak geri dönecektir. Çok daha rahat ve huzurlu bir his yaratabilmek için etkili bir tercih olarak seçebileceğiniz güller 2 ve 4 yıl arasında parlaklığını koruyabilir.

Hediye etmek istediğiniz kişilere kendilerini çok daha değerli ve özel hissettirebilmek için renklerine dikkat edilmesi solmayan güllerin dekorasyondaki yeri korumak için çok önemlidir. Çiçeklerin kendine özgü dilini bilmek ve renklerini öğrenmek tercih yaparken sağlıklı bir seçim yapabilmek için çok daha doğru olacaktır. Gül seçimi yaparken anlam ve ifadeleri ise şu şekilde belirtilebilir;

  • Kırmızı güller- aşkı, tutkuyu ve sevgiyi,
  • Sarı güller-arkadaşlığı ve minnet duygusunu,
  • Turuncu güller-arzuyu ve hevesi,
  • Beyaz gül- saf aşkı,
  • Pembe güller- nezaket ve şirinliği,
  • Mavi gül-maneviyatı,
  • Siyah gül- kara sevdayı,
  • Mor güller-hayranlığı